Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Χαμός στη Red Bull! Πατέρας Φερστάπεν: «Τελειώσαμε με τον Χόρνερ!»

Δημοφιλή

Ο Γιος Φερστάπεν κατηγόρησε τον επικεφαλής της Red Bull ότι έκανε… σαμποτάζ στα σχέδιά του να συμμετάσχει στην «παρέλαση των θρύλων» στο Red Bull Ring.

Πρόκειται για ένα showrun το οποίο θα λάβει χώρα πριν την έναρξη του Grand Prix στην Αυστρία. Σε αυτό θα συμμετάσχουν οι Έμερσον Φιτιπάλντι, Γκέρχαρντ Μπέργκερ, Ντέιβιντ Κούλθαρντ, Τζόνι Χέρμπερτ και Πάτρικ Φριζάχερ, οδηγώντας εμβληματικά μονοθέσια από την ιστορία της F1.

Αρχικά, είχε κυκλοφορήσει πως ο Γιος Φερστάπεν θα οδηγούσε την RB8 με την οποία ο Σεμπ Φέτελ κατέκτησε το τρίτο του πρωτάθλημα. Ωστόσο, για άγνωστη αιτία το όνομα του δεν ήταν τελικά στο επίσημο πρόγραμμα της «παρέλασης των θρύλων», με τον Ολλανδό να πιστεύει ότι ο Κρίστιαν Χόρνερ είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό.

«Πόσο μπορεί κανείς να παιδιαρίσει;» αναρωτήθηκε ο Γιος μιλώντας στο Formule1.nl. «Η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπούταν με drone αλλά ο Χόρνερ δεν με ήθελε στο video. Μου είπαν ότι αν ήθελα θα μπορούσα να οδηγήσω μετά την βιντεοσκόπηση» δήλωσε ο Ολλανδός.

«Έχω τελειώσει με τον Χόρνερ. Εδώ στην Red Bull είναι σαν παιδικός σταθμός. Βρίσκω αυτήν την συμπεριφορά του Χόρνερ παιδιάστικη. Λέει πολλά για το ποιος είναι» κατέληξε.

Από την μεριά του ο Χόρνερ αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη σχετικά με το line-up των θρύλων στο Red Bull Ring, σημειώνοντας πως «αυτό το event διοργανώνεται από την πίστα και όχι από εμένα». Επιπλέον, ο Βρετανός τοποθετήθηκε και στο κατά πόσον φοβάται πιθανή φυγή του Μαξ από την Red Bull για την Mercedes λόγω των κακών του σχέσεων με τον πατέρα του:

«Ο οδηγός που δημιούργησε όλη την κινητικότητα φέτος στην αγορά των οδηγών (σ.σ. ο Χάμιλτον) είχε στη διάθεσή του όλες τις πληροφορίες για τους κινητήρες και τους κανονισμούς του 2026. Και επέλεξε να φύγει από την Mercedes. Γι’ αυτό και τώρα έχουμε ένα όργιο φημών για το ποιος θα πάρει την κενή θέση εκεί. Ωστόσο αυτός που θα το πράξει δεν θα είναι ο Μαξ Φερστάπεν» διαβεβαίωσε.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε και ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ. Ο τελευταίος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι δεν έχει κλείσει εντελώς η προοπτική της μεταπήδησης του Φερστάπεν στην Mercedes:

«Νομίζω ότι ο Μαξ στις δηλώσεις του ήταν σαφής για το που θέλει να είναι. Όλα αυτά συνιστούν μία τακτική περισπασμού του Τότο. Φυσικά εάν θέλει οπωσδήποτε έναν Φερστάπεν στην ομάδα του, πιστεύω ότι ο Γιος είναι διαθέσιμος» σημείωσε με νόημα ο Χόρνερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα… βάσανα ξεκίνησαν χωρίς Κωνσταντέλια για τον ΠΑΟΚ! (pics)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα (1/7) στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Χορστ, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο...

Στην ίδια κατηγορία