Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Χαμός» στη Στεάουα για ΠΑΟΚ

Έντονος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του φίλαθλου κοινού της Στεάουα Βουκουρεστίου ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (03.10) που επί της ουσίας συνιστά το πρώτο τους ταξίδι για το League Phase του UEFA Europa League, ξεκινώντας το σχεδιασμό του. «Ο Γκέοργκε Μουστάτσα (σ.σ μέλος των ultras) αποκάλυψε με τι θα φύγουν οι φίλαθλοι για την Ελλάδα και πόσο κοστίζει να δουν τον αγώνα στο γήπεδο», επισημάνθηκε από τον ρουμανικό Τύπο που σε πρόσφατες αναφορές του τονίζει ότι «οι οπαδοί της Στεάουα θα κατακλύσουν τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Αξίζει να επισημανθεί μάλιστα ότι σε πρόσφατες τοποθετήσεις του αναφορικά με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού που οργανώνεται για τη Θεσσαλονίκη, μέλος των οργανωμένων οπαδών της Στεάουα Βουκουρεστίου ξεκαθάρισε ότι έχουν εξασφαλιστεί 1450 εισιτήρια στις εξέδρες της Τούμπας για τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικότερα όσα τόνισε ενόψει ΠΑΟΚ:

«Οι φίλαθλοι που θα εξασφαλίσουν εισιτήρια για Τούμπα, θα συγκεντρωθούν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Από εκεί, φεύγουμε μαζί με τα λεωφορεία των διοργανωτών. Κάθε οπαδός πρέπει να πληρώσει 5 ευρώ μετ ‘επιστροφής. Αφήνουμε τα αυτοκίνητα στο λιμάνι, πηγαίνουμε στο γήπεδο και μετά το παιχνίδι μπαίνουμε στα λεωφορεία και θα μας πάνε ξανά πίσω στο λιμάνι.

Το εισιτήριο κοστίζει 25 ευρώ, συν τα 5 ευρώ που πρέπει να πληρώσουμε για τα λεωφορεία που θα μας μεταφέρουν στο γήπεδο. Από σήμερα θα δώσω τον σύνδεσμο με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού στα μέλη του συλλόγου και θα πω στον σύλλογο να εμφανίσει τον σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του. Θα υπάρχουν πολλά μικρά αυτοκίνητα και μικρά λεωφορεία για τη μετάβαση στην Ελλάδα. Είναι περίπου 700 χιλιόμετρα και θα λάβουμε προφυλάξεις, ορίζοντας την ώρα αναχώρησης εκείνη την ώρα.

Θα οργανωθούμε σωστά, θα είναι εντάξει. Υπάρχουν πάνω από οκτώ μικρά λεωφορεία αυτή τη στιγμή, είναι πιθανό να αφήσουμε περίπου 400, 500 από τη Ρουμανία. Έχουμε 1.450 εισιτήρια, υπάρχουν πολλοί οπαδοί στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί Ρουμάνοι. Όταν λάβω τον σύνδεσμο, θα δοθεί προτεραιότητα στα συνεισφέροντα μέλη του συλλόγου. Πουλήσαμε 1450 εισιτήρια. Κάποιοι αγόρασαν αεροπορικά εισιτήρια, άλλοι νοίκιασαν αυτοκίνητα, άλλοι έχουν συνεννοηθεί να μεταβούν με αυτοκίνητα μαζικά. Κατά την άποψή μου, πρέπει ακόμα να το κάνουμε, αλλά ελπίζω ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν εκτός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version