Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάντμπολ: Η επιστροφή του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 14/05/1999, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και έχει ύψος 195cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2016-17 από τον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2019, παίρνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στην Handball Premier.

Η σεζόν 2019-20, τον βρήκε στην Θεσσαλονίκη με την φανέλα της ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Την σεζόν 2020-21 επέστρεψε και πάλι στον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του.

Τις επόμενες δύο σεζόν (2021-2023) αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας την πρώτη του θητεία στα «ασπρόμαυρα».

Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023-24), αγωνίστηκε στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, σκοράροντας στην Handball Premier, 114 γκολ σε 22 αγώνες.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από έναν χρόνο, επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ήδη πολύ καλά πόσο ιστορικός σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ, και ότι μοναδικός στόχος είναι να πρωταγωνιστεί, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσωπικά, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τέλος, εύχομαι και φέτος ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, και είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μετρά αντίστροφα για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό των προκριματικών του BCL, καθώς νίκησε την Οραντέα με 81-80. Στον τελικό μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία