Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαραλάμπους: «Πολύ δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Contrast συναισθημάτων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Στεάουα Βουκουρεστίου πριν την ευρωπαϊκή τους αναμέτρηση στην Τούμπα (03.10) δεδομένου πως οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν δεύτερη διαδοχική ήττα που τους αφήνει απογοήτευση στο φινάλε για την αγωνιστική της Super League κόντρα στον Άρη τη στιγμή που το ρουμανικό κλαμπ «καρπώθηκε» μία σημαντική νίκη ψυχολογίας και βαθμολογικής «ανάσας» με τηΣέπσι.

Αφορμή δοθείσης από την αυτοπεποίθηση που ανέκτησε το γκρουπ ποδοσφαιριστών του από τη χθεσινή (29.09) αναμέτρηση, ανοίγοντας από νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Τανάσε (16΄) και σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του, ο Ηλίας Χαραλάμπους σχολίασε την επικείμενη «μάχη» με τον Δικέφαλο που συνιστά το επόμενο εμπόδιο των Ρουμάνων. «Πολύ δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση», επισήμανε μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζοντας πως αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον στη λογική του φρεσκαρίσματος της ομάδας του.

Αναλυτικότερα όσα σημείωσε πριν το ΠΑΟΚ-Στεάουα Βουκουρεστίου:

«Έχουμε πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Επιστρέφουμε στο Βουκουρέστι και έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να κάνουμε rotation, να αλλάξουμε παίκτες. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό, είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να έχουν αυτοπεποίθηση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να πάμε εκεί και να τα δώσουμε όλα, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ευχαριστώ τους φιλάθλους από τα βάθη της καρδιάς μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ!

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ στο Europe Cup ξεκινά στις 9/10 με την Λίμπουργκ, με τους «ασπρόμαυρους» να εξασφαλίζουν...

Στην ίδια κατηγορία