Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάρηκε με Κωνσταντέλια ο Τάισον (video)

Δημοφιλή

Με ένα ωραίο στιγμιότυπο άρχισε το πρωινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενείται στο Χορστ της Ολλανδίας, με τους «ασπρόμαυρους» να ανοίγουν τον κύκλο της τελευταίας εβδομάδας του βασικού σκέλους της προετοιμασίας τους ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πλέον να μπαίνει σταδιακά σε ρυθμούς προπονήσεων και σήμερα (8/7) βγήκε πρώτη φορά για ζέσταμα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, ακολουθώντας συνάμα και ατομικό πρόγραμμα με τον Γιώργο Τσονάκα. Στα αξιοσημείωτα δε πως ο Τάισον είδε τον μικρό να επανέρχεται και του πρόσφερε μια ζεστή αγκαλιά καλωσορίσματος, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω.

Δείτε το σχετικό βίντεο του FORZAonline:

Υπενθυμίζεται πως μόνοι τους προπονήθηκαν και οι Κίριλ Ντεσπόντοφ και Τόμας Κεντζιόρα για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν πρώτος έχει αποκομίσει διάστρεμμα από τη φιλική αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν και ως εκ τούτου προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και ο δε δεύτερος ακολούθησε ατομικό εξαιτίας της γραφειοκρατίας μέχρι και την επισημοποίηση της παραμονής του στην Τούμπα για 2+1 έτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία