Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Χατζηθεοδώρου: «Ξυπνήσαμε πολύ αργά»

Δημοφιλή

Για την αγωνιστική του 2ου Προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στην Σλοβενία την Ορτίτζια από την Ιταλία, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 15-13. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μίλησε για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ξυπνήσαμε πολύ αργά. Νομίζω ότι φοβηθήκαμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο παραπάνω απ’ όσο έπρεπε, και δυστυχώς κυνηγούσαμε συνέχεια στο σκορ. Όταν κυνηγάς συνέχεια στο σκορ είναι πάρα πολύ δύσκολο να το γυρίσεις, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα η οποία ξέρει να διατηρεί το αποτέλεσμα της.

Από κει και πέρα, αν κρατήσω κάτι θετικό είναι η αντίδραση των παιδιών, ότι δεν παράτησαν το παιχνίδι και το κυνήγησαν μέχρι τέλους. Ο σκοπός είναι η πρόκριση, αυτό είναι δεδομένο. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια τα οποία πλέον έχουν χαρακτήρα τελικού. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε το όνειρο της Ευρώπης, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε δύο νίκες, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι. Θα κάτσουμε να ξεκουραστούμε, σωματικά και ψυχικά, και αύριο θα ριχτούμε στην μάχη, ελπίζοντας σε μία ακόμα καλύτερη εμφάνιση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία