Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Χατζηθεοδώρου: «Μας μένει μεγάλη πίκρα λόγω του αποκλεισμού»

Δημοφιλή

Τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με μια εμφατική νίκη επί της Τρίγκλαβ Κραν, με 7-27, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να υπογραμμίζει πως η ομάδα του προσπάθησε να αφήσει πίσω το σοκ του αποκλεισμού, κάνοντας λόγο για μεγάλη πικρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω μας το σοκ του αποκλεισμού, να ολοκληρώσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι με μία καλή εμφάνιση. Νομίζω πως τα παιδιά έβγαλαν όρεξη απέναντι σ’ έναν αδύναμο αντίπαλο, αλλά σημασία έχει ότι κυνήγησαν το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος.

Μας μένει μεγάλη πίκρα λόγω του αποκλεισμού, αλλά από κει και πέρα το επαναλαμβάνω, προχωράμε, γυρίζουμε πίσω στην βάση μας, και από αυτή την εβδομάδα θα δώσουμε μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στις εγχώριες διοργανώσεις. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στις ελληνικές ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε ό,τι στόχο και αν θέσουν.

Είναι πολύ σημαντικό η ελληνική υδατοσφαίριση, πέρα από εθνικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, να εκπροσωπείται και να φτάνει πολύ ψηλά. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε και εμείς σε αυτόν τον δρόμο, αλλά από κει και πέρα δεν έχει να κάνει, πρέπει να κοιτάμε το καλό του αθλήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: «Στηρίζουμε την ομάδα μας με το πάθος και τη φωνή μας!» (pic)

Η ώρα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη πλησιάζει, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το τελευταίο της...

Στην ίδια κατηγορία