Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Χείμαρρος ΠΑΟΚ, παρέσυρε 4-0 τη Χαρτς

Δημοφιλή

Αποδεικνύοντας με πειστικό τρόπο την ανωτερότητά του απέναντι στη Χαρτς, ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 τους Σκωτσέζους και πέρασε πανηγυρικά στη φάση ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, μια και μόλις στο 13΄ «άγγιξε» το γκολ, όταν το δυνατό διαγώνιο σουτ του Βιεϊρίνια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κλαρκ.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο γκολκίπερ της Χαρτς δεν είχε την ίδια τύχη, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάισον.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και στο 23΄ διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Κωνσταντέλιας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά κι ο Τόμας με γυριστό σουτ πέτυχε το 2-0.

Στο 52΄ ο Κοχρόουν βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε όμως πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι. Πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 3-0. Με βολέ ο Κοτάρσκι βρήκε τον Ζίβκοβιτς κι αυτός τον Κωνσταντέλια, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Κλαρκ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 71΄ έφθασαν στο 4-0 με σκόρερ τον Τάισον, που αξιοποίησε την ασίστ του Τόμας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64΄ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64΄ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (81΄ Βρακάς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (75΄ Μουργκ), Τόμας (74΄ Τζίμας).

Χαρτς: Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Ατκινσον (82΄ Οφιά), Ντέβλιν (82΄ Χόλιντεϊ), Μπόις (59΄ Ταγκάβα), Κοχρόουν, Κίνγκσλεϊ (66΄ Ντένχολμ), Σάνκλαντ (66΄ Λόρεϊ), Βάργκας.



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία