Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χέντερσον: «Δεν περνούν οι ώρες να έρθω στον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Μιλώντας στον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Σέντρικ Χέντερσον, έδωσε ένα πρώτο «στίγμα» σκέψεων αναφορικά με την επικείμενη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη επισημαίνοντας πως «δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα έρθω στην Ελλάδα, έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για αυτή την ομάδα και αυτούς τους φιλάθλους».

Αναλυτικότερα όσα τόνισε στο ασπρόμαυρο reel: «Τι κάνετε φίλοι του ΠΑΟΚ; Δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα έρθω στην Ελλάδα, έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για αυτή την ομάδα και αυτούς τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και το πιο σημαντικό που μπορώ να φέρω είναι η σκληρή δουλειά. Προσπάθεια στο 100% κάθε μέρα, να φέρω ενέργεια ώστε να περάσουμε όμορφα. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα για να περάσουμε όμορφα».

Δείτε το σχετικό video που αναρτήθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

O Σέντρικ Χέντερσον, γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 2000 στο Memphis του Tennessee, έχει ύψος 1μ.98 και αγωνίζεται ως σμολ φόργουρντ και γκαρντ. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του έπαιξε μπάσκετ και στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε 5 σεζόν στο ΝΒΑ (με Cleveland Cavaliers και Golden State Warriors). O Σέντρικ Χέντερσον αγωνίστηκε τρεις σεζόν στο πανεπιστήμιο Campbell, αλλά αποφοίτησε από το Arizona τη σεζόν 2022-23. Σε 25 παιχνίδια με τους Wildcats είχε 8,1 πόντους (με 40% στα τρίποντα), 3,5 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στη ρούκι του χρονιά ως επαγγελματίας, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Ρουμανίας τη σεζόν 2023-24 και σε 34 παιχνίδια με την BC Constanta είχε 15,9 πόντους (με 41,7% στα τρίποντα και 85% στις βολές), 3,9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία