Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς Χάμες ο Ολυμπιακός στην εντεκάδα

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν είχε πολύ χρόνο να καταστρώσει τα πλάνα του για το αποψινό (5/4) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο γνωρίζει καλά το ρόστερ. Τα προβλήματα δεν λείπουν και τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες μπήκε στην αποστολή, καθώς προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο δύσκολα θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα. Εξάλλου, ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ο Εμβιλά και ο Μπα είναι στις επιλογές του Γάλλου τεχνικού, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι είναι 100% έτοιμοι να αγωνιστούν, ειδικά ο Σενεγαλέζος στόπερ.

Πάντως, στην αποστολή μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε ο Σισέ, αλλά και ο Ντόη, με έναν εκ των δύο να αποτελέσει τον παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, με τον Ανιγκό να εκτιμά την ποιότητα και την εμπειρία τους.



Τελευταία νέα

Μεγάλη απώλεια για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κάνει… πάρτι στο ισπανικό πρωτάθλημα, συντρίβοντας τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον. Τελευταίο θύμα της ήταν η...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version