Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χρήστος Τσιγαρίδας: «Ο λόγος, που επέλεξα τον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Αποτελεί ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Κυπελλούχου Ελλάδας ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Χρήστο Τσιγαρίδα που μετακόμισε από τον Πειραιά στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου. Ο Έλληνας playmaker μιλά στη FORZA για το πρώτο του διάστημα στα «ασπρόμαυρα», βάζοντας ψηλά τον πήχη, ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πως πήρες την απόφαση να μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ;

«Όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, το πρώτο πράγμα που μου είπαν ήταν ότι με ήθελαν για να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, και να προσπαθήσουμε μαζί για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό ήταν το βασικότερο, γιατί προερχόμουν από μια χρονιά στον Ολυμπιακό που δεν πήρα τον χρόνο που θα ήθελα. Το σημαντικότερο κομμάτι είναι αυτό για εμένα, θέλω να έχω χρόνο για να βοηθάω την ομάδα».

Είναι ένας στόχος να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά τίτλων;

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε πέρσι ότι δεν μετρούν τόσο πολύ τα μπάτζετ. Θα ήθελα να πάρουμε και τη νέα σεζόν κάποιο τίτλο, το Κύπελλο ή το Σούπερ Καπ, βλέπουμε και το πρωτάθλημα, αν και γνωρίζουμε πως έχουμε απέναντι μας ομάδες με υψηλότερα μπάτζετ, αλλά δεν θα πούμε ποτέ πως ο στόχος μας είναι να βγούμε τρίτοι ή τέταρτοι. Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει».

Πως σου φάνηκε το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ;

«Το είπα στα παιδιά, μόλις την τρίτη ημέρα της προετοιμασίας. Το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ είναι φανταστικό. Οι συμπαίκτες μου προσπαθούν να με φέρουν κοντά στην ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται, να νιώθω άνετα. Επειδή ξεκίνησα να παίζω χάντμπολ στη Νότια Ελλάδα, τους περισσότερους δεν τους γνώριζα, οπότε ήταν κάτι καταπληκτικό για εμένα το πως με υποδέχθηκαν».

Πόσο σημαντικό είναι ο ισχυρός ελληνικός κορμός;

«Πάντα πίστευα ότι μια ομάδα πρέπει να βασίζεται στον ελληνικό της κορμό. Οι Έλληνες είναι αυτοί που κυρίως δημιουργούν το οικογενειακό κλίμα και κρατάνε ένα σύνολο ενωμένο. Είναι πολύ σημαντικό το ελληνικό στοιχείο σε μια ομάδα. Είμαστε μια ηλικιακά νέα ομάδα που δεν σταματάει να παλεύει, και θέλουμε να μας αγκαλιάσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη Θεσσαλονίκη;

«Δεν είχα ζήσει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις ζήσει στην Αθήνα, καμιά πόλη δεν είναι… δύσκολη. Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα κοντά, οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Είναι μια ωραία πόλη για να ζήσεις».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Παράλληλα με το χάντμπολ, παρακολουθώ μια σχολή προπονητικής με βάση τη γυμναστική με βάρη, ενώ με ενδιαφέρει να ασχοληθώ και με το αθλητικό μασάζ. Γενικότερα, η ημέρα μου ξεκινάει με μια βόλτα με τον σκύλο μου. Στη συνέχεια ακολουθεί προπόνηση, νέα βόλτα με το σκύλο και προετοιμασία για την απογευματινή προπόνηση».

Πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Μερικές φορές το βράδυ θα βρεθούμε με τα παιδιά της ομάδας, ίσως να πιούμε μια μπύρα. Αν έχω κενό μερικών ημερών, θα επιλέξω να πάω στη Νάουσα, για να δω την οικογένεια μου και να γεμίσω μπαταρίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία