Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

«Χτίζει» το κέντρο του με Αλεξέι Λομπιζένκο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

«Χτίζει» το κέντρο του με Αλεξέι Λομπιζένκο ο ΠΑΟΚ που γνωστοποίησε τη νέα μεταγραφική του προσθήκη με επίσημη ανακοίνωση ενόσω ο 25χρονος Ρώσος στις πρώτες του τοποθετήσεις επισήμανε χαρακτηριστικά πως «θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από τον ΑΣ ΠΑΟΚ επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλεξέι Λομπιζένκο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Γεννημένος στη Ρωσία στις 21/08/1999, ο Αλεξέι Λομπιζένκο αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 201cm.

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τη σεζόν 2019-20 από τη Νόβο Νοβοκιουμπισέφσκι, παίζοντας από νεαρή ηλικία σ’ ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Ρωσίας. Στη Νόβο Νοβοκιουμπισέφσκι παρέμεινε για ακόμα δύο αγωνιστικές σεζόν (2020-21 και 2021-22). Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κούζμπας Κεμέροβο, στην οποία έμεινε και την περασμένη αγωνιστική σεζόν (2023-24), πραγματοποιώντας δύο πολύ καλές σεζόν.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλεξέι Λομπιζένκο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ήθελα να αγωνιστώ σ’ ένα πρωτάθλημα της Ευρώπης, κάτι διαφορετικό από αυτό της ρωσικής Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω θα είναι μία ανεκτίμητη εμπειρία για εμένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου τους έδειξε μια γεύση ενόψει Χορστ (video)

Ιδιαιτέρως απαιτητικό φάνταζε το τελευταίο εν Ελλάδι «ραντεβού» του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας δεδομένου πως το...

Στην ίδια κατηγορία