Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Δανεισμός Τζίμα: Μια win-win συνθήκη

Δημοφιλή

Αφού τα οικονομικά της Νυρεμβέργης δεν σηκώνουν ακριβές μεταγραφές, για ποιο λόγο μπήκε ρήτρα των 18 εκατομμυρίων για το 80% των δικαιωμάτων του Στέφανου Τζίμα;

Η  απάντηση είναι πολυεπίπεδη. H ρήτρα ισχύει μόνο για την Νυρεμβέργη και έχει ημερομηνία λήξης. Συνάμα όμως είναι ένα… τροχιοδεικτικό για όποια ομάδα έχει στα ραντάρ της και ορέγεται τον μικρό. Αν θέλει να κάνει την κίνηση της, η τιμή είναι κάπου εκεί.  Ειδάλλως, ας μην κοπιάσει.

Η ρήτρα είναι κι ένα κίνητρο για την Νυρεμβέργη να τον… δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί. Να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον κάνει να αξίζει 18 εκατομμύρια ευρώ, ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι τρελός, μπορεί ο Τζίμας να κάνει σεζόν Χάαλαντ -ποτέ δεν ξέρεις.

Αν φτάσουμε να συζητάμε για ρεαλιστικές προτάσεις τέτοιου βεληνεκούς θα σημαίνει ότι ο Τζίμας τα έχει σαρώσει όλα στην Γερμανία. Μακάρι. Θα είναι το ιδανικό και για εκείνον και απόλυτα επικερδές για τον ΠΑΟΚ που θα μπορεί να κάνει την ακριβότερη πώληση της ιστορίας του με έναν παίκτη που φόρεσε μόλις 28 φορές την φανέλα του.

Μοιάζει με win-win συνθήκη για όλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Από τον Τουρσουνίδη στον Ζαμπράνο

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 6/10, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους...

Στην ίδια κατηγορία