Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Day off στις… πισίνες ο Γιόνι

Εκμεταλλευόμενος το μονοήμερο ρεπό που εξασφάλισε στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένων των υψηλών εντάσεων ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Γιόνι Ότο παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του. Ενδεικτικό πως ο Ισπανός ακραίος οπισθοφύλακας προχώρησε σε μία μίνι εξόρμηση στις πισίνες μαζί με τη σύντροφό του, Νόρμα Φερνάντες, και τις δύο κόρες τους, λαμβάνοντας υπόψιν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το πώς αξιοποιεί το ρεπό του:

Όπως έγινε γνωστό από πλευράς ΠΑΟΚ το «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ανανεώθηκε για την αυριανή (09.09) μέρα. Σε επίπεδο απουσιών για τους «ασπρόμαυρους» η προσοχή μετατοπίζεται σε Τάισον και Μπράντον Τόμας, με τον πρώτο να εμφανίζεται καθησυχαστικός αναφορικά με την κατάστασή του και τον δεύτερο να ακολουθεί θεραπεία και δουλειά στο γυμναστήριο και την πισίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τουρκία

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη πλησιάζει και στην Τουρκία ένα σημαντικό θέμα συζήτησης είναι οι...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version