Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δε λέει να χάσει βραβείο ο Κοτάρσκι!

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης κόντρα στη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της πρεμιέρας του League Phase του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην ενημέρωσή της:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη για την 1η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League 2024-25.

Μία σκληρή μάχη στην Τουρκία. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 3-1 από την Γαλατασαράι πραγματοποιώντας παρ’ όλα αυτά μία πολύ καλή εμφάνιση.

Εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Mr.Fantastic του Δικεφάλου έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Ali Sami Yen Stadium, με σπουδαίες επεμβάσεις. Η κομβικότερη εξ’ αυτών, η επέμβαση στo εξ επαφής πλασέ του Όσιμεν στο 63ο λεπτό.

Ο Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 42,5% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε για τρίτη! συνεχόμενη φορά τον ατομικό τίτλο του Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match, αφήνοντας στην δεύτερη θέση με 38% τον Ομάρ Κόλεϊ , ο οποίος πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες και τα δοκάρια, ο Αρης τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά ο Αρης πήρε τη νίκη με 1-0 στο ματς της Τούμπας, στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version