Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Αργυρίου

Δημοφιλή

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο παραμένει στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα η Παναγιώτα Αργυρίου δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ελληνίδα μεσοεπιθετικό που εμφανίζεται «πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την συνεργασία μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά», όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ.

Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του επισημαίνεται πως: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Παναγιώτα Αργυρίου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 2008, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Νταμπλούχο Ελλάδος, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες σε νεαρή ηλικία.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Παναγιώτα Αργυρίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την συνεργασία μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Υπάρχουν νέοι στόχοι και προσδοκίες, και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν ώστε να τους υλοποιήσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η τηλεόραση θα βαφτεί «ασπρόμαυρη»!

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου δίνει το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν. Kαι...

Στην ίδια κατηγορία