Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεληγιαννίδης: «Μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης»

Δημοφιλή

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη μίλησε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και νυν του Πανσερραϊκού να μιλά για την πορεία της ομάδας του, τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη που βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας, αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Πανσερραϊκό και τον Γκαρσία:

«Είναι ξεκάθαρα μία δουλειά που έγινε από τη διοίκηση και τον κ.Γκαρσία που βρίσκεται πλέον στον Ατρόμητο. Από την αρχή ήμασταν ένα σύνολο που πήγε καλά κι αυτό βγήκε προς τα έξω. Είναι μία ομάδα που την πήρε από την αρχή, από την προετοιμασία, οπότε ήταν δική του ομάδα. Ο Γκαρσία είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που σε κάνει να θέλεις να παίξεις γι’ αυτόν. Ήταν καλό το κλίμα».

Για το μαρκάρισμα στον Τάισον, στο παιχνίδι των Σερρών:

«Στην καριέρα μου δεν έχω δώσει δικαιώματα. Δεν είμαι ένα παιδί που παίζω σκληρά. Όσα γράφτηκαν για μένα, μου τα έστειλαν οι δικοί μου και ήταν δύσκολο. Δεν είναι σωστό αυτό που έγινε, αλλά έχω την προσωπικότητα να τα ξεπερνάω γρήγορα αυτά και το έδειξα κατευθείαν. Ήταν η κούραση, ήταν ένα μαρκάρισμα. Ξέρουμε πόσο γρήγορος είναι ο Τάισον. Είχα στο μυαλό μου ότι θα πετάξει την μπάλα μπροστά, για να βγει στην κόντρα. Έγινε σκληρό μαρκάρισμα κι ευτυχώς πρόλαβα και τράβηξα το πόδι μου, πριν τον χτυπήσω. Δεν έκανα -ευτυχώς- ζημιά στον Τάισον, είχα ζητήσει και συγνώμη κι εκεί τελείωσε».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ:

«Είδα αρκετά παιχνίδια. Είχε ένα πολύ καλό σύνολο. Έχω ζήσει τον Λουτσέσκου, ξέρω τι προπονητής είναι. Τι κλίμα δημιουργεί στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν ήταν το φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε να κάνει κάτι πάρα πολύ δύσκολο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Στο αήττητο δεν υπήρχαν Play Off οπότε σίγουρα το φετινό γίνεται πιο δύσκολο. Μετά τη Λαμία και το 1-1 υπήρξε λίγη στενοχώρια στην ομάδα, το ξέρω. Το σημείο-κλειδί ήταν η νίκη με την ΑΕΚ. Εκεί άρχισαν να το πιστεύουν και το 4/4 είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ίσως γι’ αυτό θεωρείται το πιο μάγκικο πρωτάθλημα».

Για τον Μιχαηλίδη:

«Τον παίκτη, Γιάννη Μιχαηλίδη τον γνωρίζουν όλοι. Το πόσο καλός είναι και με την μπάλα και χωρίς. Είναι χαμηλών τόνων, το να γυρνάς από έναν τόσο δύσκολο τραυματισμό δεν είναι εύκολο. Ήταν δύο χρόνια; Πέρασε από τη Β΄ομάδα, ήταν δύσκολο. Ήθελε ψυχή… Ήρθε κι αυτό με τον πατέρα του και ξέρω πόσο δύσκολο είναι, γιατί το έχω περάσει κι εγώ. Μακάρι από εδώ και πέρα, να του πάνε όλα όπως τα θέλει».

Για την περίπτωση του Θυμιάνη:

«Με τον Θυμιάνη ήμασταν τρία χρόνια συμπαίκτες. Ήμασταν και στην Ξάνθη μαζί. Είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά κι αυτός. Η διαφορά δυναμικότητας του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό είναι τεράστια προφανώς. Αν υπογράψει, θέλω να τον δω. Παικτικά, είναι πολύ καλός παίκτης. Παίζει ως στόπερ και ως αμυντικός χαφ. Η τεχνική του είναι ίσως -για μένα- η καλύτερη σε Έλληνα παίκτη σε αυτή τη θέση. Είναι 23 χρονών και νομίζω ότι θα είναι μία πολύ καλή επιλογή. Ο κόσμος στο γήπεδο, τα ντέρμπι, είναι όλα διαφορετικά, αλλά θεωρώ ότι έχει την προσωπικότητα να σταθεί. Μπορεί να δημιουργήσει από πίσω, όπως και ο Μιχαηλίδης την έχει αυτή την ποιότητα. Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει, γιατί δεν έχει υπογράψει από όσο ξέρω. Αν θα γίνει αυτό, θεωρώ πως θα μιλήσουμε».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Δημιουργεί ένα κλίμα στα αποδυτήρια, πολύ καλό. Ο κάθε παίκτης θέλει προφανώς να παίζει, αλλά αυτό που κάνει, είναι ότι τους έχει όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί του. Σου ανεβάζει την ψυχολογία και θέλει να είσαι κομμάτι της ομάδας. Φτιάχνει ένα σύνολο που είναι μία γροθιά κι αυτό θεωρώ ότι είναι και το μυστικό της επιτυχίας φέτος για τον ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία