Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δεν ενδιαφέρεται για Μεϊτέ η Λοκομοτίβ»

Προ λίγων ωρών και μετά τη γνωστοποίηση της διπλής πρότασης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ προκειμένου να επισπεύσει την επιστροφή του Σουαλιό Μεϊτέ, ρωσικά ΜΜΕ επισήμαναν ότι εκτός από τους «ασπρόμαυρους» στο παιχνίδι απόκτησής του έχει μπει και η Λοκομοτίβ Μόσχας. «Η Λοκομοτίβ αυξάνει την πίεση της στον Σουαλιό Μεϊτέ. Η ομάδα της Ρωσίας έχει ως κύριο στόχο τον Γάλλο για την ενίσχυση της στη μεσαία γραμμή. Επίσης και ο ΠΑΟΚστον οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν, ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Μπενφίκα».

Φερόμενο ενδιαφέρον με το οποίο δε συντάσσεται ο γνωστός δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, υπογραμμίζοντας σε πρόσφατη τοποθέτησή του πως «δεν υφίσταται κανένα ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Σουαλιό Μεϊτέ» και διαψεύδοντας επί της ουσίας το ενδιαφέρον που ισχυρίστηκαν ότι εκδήλωσε το ρωσικό κλαμπ για τον Γάλλο χαφ.

Δείτε αναλυτικότερα τη σχετική ανάρτηση αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ρωσικού κλαμπ για τον Σουαλιό Μεϊτέ:

Από πλευράς «ασπρόμαυρων» όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Γάλλο χαφ, αλλά κατέθεσαν ήδη διπλή πρόταση προκειμένου να επισπεύδουν τις διαδικασίες προσθήκης του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη είναι προς την Μπενφίκα, που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι μειωμένη κατά 500 χιλιάδες σε σχέση με την προηγούμενη που είχε συμφωνήσει η ομάδα της Πορτογαλίας. Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1.5 εκατομμύριο προκειμένου να κάνει δικό του τον υψηλόσωμο χαφ ενώ οι Λουζιτανοί φαίνεται να το… ακούν αυτό το ποσό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version