Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Δεν έρχεται Τούμπα ο Ασπρίγια

Δημοφιλή

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ κινείται τις τελευταίες ημέρες στους «ρυθμούς» του Ντανίλο Ασπρίγια, λόγω της δημοσιοποίησης της επιθυμίας του να αποχωρήσει από το Ισραήλ, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα μια σεζόν.

Από το Ισραήλ έγινε γνωστό ότι η διοίκηση της ομάδας ζήτησε, σε πρώτη φάση, από τον 34χρονο μεσοεπιθετικό να παραμείνει για να αγωνιστεί στα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League, με αντίπαλο φυσικά τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ακόμα κι αν ο Κολομβιανός παραμείνει στην ομάδα της Ιερουσαλήμ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Τούμπα, που είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουλίου.

Αυτό συμβαίνει καθώς ο Ασπρίγια αποβλήθηκε στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τη φανέλα της Χάποελ Μπερ Σέβα, στο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League (2021-21), με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Οι Ισραηλινοί αποκλείστηκαν κι έτσι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τη δυνατότητα να εκτίσει τη ποινή της μιας αγωνιστικής της τιμωρίας του, η οποία τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα.



Τελευταία νέα

Ολη η σημερινή δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πολλά γκολ επιφύλασσε η ημέρα στα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όλα τα αποτελέσματα κι οι σκόρερ στους σημερινούς...

Στην ίδια κατηγορία