Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δεν ήρθαμε για… τουρισμό στη Θεσσαλονίκη»

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αφίχθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προπονηθεί για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους πριν την πρώτη «μονομαχία» στην Τούμπα. Στα αξιοσημείωτα πως κατά την άφιξη του αγωνιστικού τμήματος των Βόσνιων στην Ελλάδα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Μπόρατς Μπάνια Λούκα προχώρησαν σε προσωπικές τοποθετήσεις αφορμή δοθείσης από τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας αναφορικά με το αυριανό (14.07) ματς στην Τούμπα, ο κεντρικός αμυντικός των Βόσνιων, Νίκολα Πέγιοβις επισήμανε μεταξύ άλλων πως «δεν ήρθαμε εδώ για να απολαύσουμε την ομορφιά της Θεσσαλονίκης», προσθέτοντας εν συνεχεία πως:

«Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε τον πρώτο γύρο πρόκρισης, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας, μπροστά μας είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν ήρθαμε εδώ για να απολαύσουμε την ομορφιά της Θεσσαλονίκης, ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δώσουμε αντίσταση και, αν είναι δυνατόν, να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, έχουν καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους. Ανυπομονούμε να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, μου αρέσουν τα παιχνίδια όπου υπάρχει πίεση. Είμαι εδώ ενάμιση χρόνο, δεν έχουμε αισθανθεί ποτέ νευρικοί, ως ομάδα ξέρουμε τον στόχο μας. Ελπίζουμε για ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου».

Απεναντίας, ο βοηθός προπονητή της Μπάνια Λούκα, Μπόγιαν Πούζιγκατς, που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Μλάντεν Ζίζοβιτς στο Ελμπασάν επισήμανε πως «έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Τους αναλύσαμε, δεν ήρθαμε για να πετάξουμε λευκή σημαία. Έχουμε τα ατού μας, αν συγκεντρωθούμε, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα, θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού. Η πίεση είναι πάνω τους, έχουμε ένα πλεονέκτημα από αυτή την πλευρά. Θέλουν να πάνε στη φάση των ομίλων του Champions League, άρα ψυχικά έχουμε πλεονέκτημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version