Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν πέρασαν ατιμώρητα τα αίσχη στο Άρης- ΠΑΟΚ της Κ15!

Δημοφιλή

Η συμπεριφορά των γονέων των ποδοσφαιριστών του Άρη, στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τη ΔΕΑΒ, που επέβαλλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον Α.Σ. Άρης, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 21/2024 Πράξη της επιβλήθηκε, σε βάρος του αθλητικού σωματείου Α.Σ. ΑΡΗΣ και ειδικότερα σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας υποδομών του (Κ-15), η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση μετέχει η συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου αυτού, λόγω εισόδου φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ που διεξήχθη στη Μίκρα Θεσσαλονίκης στις 31/5/2024, για την τελική φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου υποδομών (Κ-15) της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2023-2024.

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίσημη τοποθέτησή της είχε επισημάνει πως: «Καταφανώς καλύτερη και σαφέστατα άτυχη, η Κ14 ηττήθηκε 6-5 στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια) από τον Άρη στον τελικό της ειδικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ Κ15, που ολοκληρώθηκε υπό …αντίξοες συνθήκες (επιλέγουμε να αγνοήσουμε την αχαρακτήριστη συμπεριφορά των γονέων της αντίπαλης ομάδας). Συγχαρητήρια στους μικρούς μας, σ’ αυτούς που θα αποτελούν την Κ15 της επόμενης σεζόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία