Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Δεν σκέφτεται να πουλήσει τον Γιαμάλ η Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν, ότι στο Παρίσι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, για την μετά Εμπαπέ εποχή και να προχωρήσουν σε πρόταση «Μαμούθ» για τον 16χρονο «σταρ». Σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο Λαμίν Γιαμάλ επιβεβαιώνεται στο Euro2024 πως είναι το «next big thing» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δίνοντας συνέχεια στην φοβερή σεζόν που έκανε με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα ως βασικός.

Ο σύλλογος ωστόσο είναι πολύ ξεκάθαρος για το «παιδί θάυμα» της, τόσο που όταν άκουσαν στον σύλλογο ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να καταβάλει 250 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του, είπαν ξεκάθαρα ότι ο Λαμίν δεν πωλείται σε καμία περίπτωση.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπορτά, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Barça One ότι είχε ήδη απορρίψει μια προσφορά για τον Λαμίν Γιαμάλ ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ. Ο σύλλογος που είχε στείλει αυτή την ιλιγγιώδη προσφορά, ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ίδια τώρα φαίνεται διατεθειμένη, να αυξήσει την τιμή της κατά 50 εκατομμύρια ευρώ και να φτάσει τα 250 εκατομμύρια. Αυτό γιατί στο Παρίσι βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού τον επόμενο ηγέτη της ομάδας μετά την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλώστε από το 2017, η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να κατέχει το ιστορικό ρεκόρ μεταγραφής με τον Βραζιλιάνο Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα πληρώνοντας τη ρήτρα λύσης συμβολαίου, που υπολογίζεται στα 222 εκατομμύρια ευρώ. Επτά χρόνια αργότερα, πρόκειται να σπάσει το δικό του ρεκόρ με τον Λαμίν.

Όμως το πάνω χέρι στην υπόθεση έχει η Μπαρτσελόνα. Αρχικά, ο εξτρέμ έχει ρήτρα λύσης 1.000 εκατομμυρίων ευρώ μετά την τελευταία ανανέωση συμβολαίου που υπέγραψε τον Οκτώβριο και που τον δεσμεύει αρχικά μέχρι το 2026. Γιατί, ως ανήλικος, δεν μπορούσε να υπογράψει για περισσότερες από τρεις σεζόν. Μένει να δούμε την κατάληξη αυτού του «φλερτ» και αν θα μπορέσει να σπάσει ο νεαρός το ρεκόρ προηγούμενης υψηλότερης μεταγραφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version