Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν σταματάει να σπάει ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Άλλη μια σπουδαία κορυφή για τον Κριστιάνο – Επίτευγμα που μοιάζει πολύ μα πολύ δύσκολο να καταρριφθεί στο μέλλον. Είναι αδιαμφισβήτητα ο άνθρωπος για τα ποδοσφαιρικά ρεκόρ και τις κορυφές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει απτόητος να μας χαρίζει «χρυσές» σελίδες στο άθλημα. Να βάζει τα… γυαλιά σε όλους τους επικριτές του και να μεγαλώνει καθημερινά τον μύθο του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ χθες σημείωσε ακόμη ένα τέρμα με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία. Το γκολ νούμερο 70 σε 77 συμμετοχές!

Ο Κριστιάνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για την Αλ Νασρ και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να πάρει τη νίκη επί της Αλ Γουάχντα και να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας της Saudi Pro League. Με αυτό του γκολ όμως παράλληλα ο Κριστιάνο κατέγραψε ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ. Είναι πλέον ο μόνος ποδοσφαιριστής στα χρονικά που έχει σκοράρει 70+ τέρματα με τέσσερις διαφορετικούς συλλόγους.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, σημείωσε 450 γκολ, νούμερο που τον καθιστά τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Βασίλισσας. Στη Γιουβέντους, κατέγραψε 101 τέρματα, ενώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε 145 γκολ. Από τη στιγμή που εντάχθηκε στην ομάδα της Saudi Pro League, τον Δεκέμβριο του 2022, ο Ρονάλντο μετράει 70 γκολ σε μόλις 77 παιχνίδια στη Σαουδική Αραβία, με τη φανέλα της Αλ Νασρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version