Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν τα κατάφερε με Μπρέσια ο ΠΑΟΚ

Για την δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στη Ρουμανία την ιταλική Μπρέσια, από την οποία και ηττήθηκε με 15-4, χάνοντας έτσι και το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου. Πολύ άσχημα ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, με τον Ντέλιτς να μειώνει σε 2-1, όμως οι Ιταλοί κατάφεραν να αποσπαστούν στο +3 για το 4-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον Δικέφαλο να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, σε αντίθεση με την Μπρέσια η οποία πέτυχε τρία αναπάντητα τέρματα. Έτσι, η λήξη του πρώτου ημιχρόνου έφερε πίσω στο σκορ τον ΠΑΟΚ Domus Ergo με 7-1. Και στην τρίτη περίοδο, η ομάδα από την Ιταλία έδειξε την ανωτερότητά της απέναντι στο σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 11-3. Τα γκολ για τον Δικέφαλο πέτυχαν ο Μύριλος ο οποίος μείωσε προσωρινά σε 8-2 και ο Ντέλιτς με πέναλτι το οποίο μείωσε σε 10-3.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης να είναι 15-4. Τo γκολ του ΠΑΟΚ Domus Ergo πέτυχε ο Χρυσοσπάθης, ο οποίος είχε μειώσει σε 12-4.

Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είναι προγραμματισμένο για αύριο (14/9) στις 9:30, όπου και θα αντιμετωπίσει την ΕΝΚΑ.

Μπρέσια – ΠΑΟΚ Domus Ergo: 15-4

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 4-2, 4-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version