Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του στο Champions League ο ΠΑΟΚ

Για την πρώτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε, στη Ρουμανία την γερμανική Σπαντάου, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 12-10.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις πρώτες δύο επιθέσεις με 2-0, παρ’ όλα αυτά με γκολ των Ντέλιτς, Καρατζά και Χρυσοσπάθη, ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά με 2-3 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Με την εκκίνηση της δεύτερης περιόδου, ο Δικέφαλος με γκολ του Μπιτσάκου ανέβασε την διαφορά στα δύο τέρματα (2-4) όμως οι Γερμανοί στο 12ο λεπτό έφεραν το παιχνίδι στα ίσα για το 4-4.

Ακολούθησε από ένα γκολ για κάθε ομάδα με τον Ντέλιτς να κάνει το 4-5, όμως οι Γερμανοί ισοφάρισαν εκ νέου σε 5-5, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Σπαντάου πήρε αμέσως το προβάδισμα, όμως ο Δικέφαλος με τον Ντέλιτς ισοφάρισαν για το 6-6, με τους Γερμανούς να κάνουν το 7-6 και τον Κούπμαν να ισοφαρίζει εκ νέου σε 7-7.

Όμως, η ομάδα του Χατζηθεοδώρου δεν βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με την Σπαντάου από την άλλη να τα καταφέρνει δις και έτσι η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 9-7.

Στο τελευταίο και καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μείωσε από 10-7 σε 10-9 με τους Ντέλιτς και Κεχαλάρη, με την Σπαντάου να κάνει το 11-9 και με εκπληκτικό σουτ του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Προσινικλή, ο Δικέφαλος μείωσε σε 11-10, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε.

Η Σπαντάου ανέβασε την διαφορά στο 12-10, με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν πολλές ευκαιρίες για να μειώσουν, σημειώνοντας αρκετά δοκάρια και τελικά γνώρισαν την ήττα με 12-10.

Η 2η αγωνιστική για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, είναι προγραμματισμένη αύριο (13/9) όπου στις 20:30 θα αντιμετωπίσει την Μπρέσια.

Σπαντάου – ΠΑΟΚ Domus Ergo: 12-10

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 4-2, 3-3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version