Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν τα παρατάει για Μπράνθγουεϊτ η Γιουνάιτεντ

Δημοφιλή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει την άμυνα της στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Στο στόχαστο των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονται αυτή την στιγμή οι Ματίας Ντε Λιχτ και Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ. Η περίπτωση του πρώτου φαίνεται πιο εύκολη, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ, ενώ το ποσό που πρόκειται να ζητήσει η Μπάγερν Μονάχου για να τον παραχωρήσει βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου.

Πιο περίπλοκη φαντάζει η υπόθεση του Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ. Ο Άγγλος αμυντικός προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Premier League και έτσι η Έβερτον του έχει τοποθετήσει το ταμπελάκι των 70 εκατομμύριων ευρώ.

Η ομάδα του Μάντσεστερ έχει ήδη στείλει δύο προτάσεις, με την δεύτερη να αγγίζει τα 50 εκ. ευρώ, όμως και αυτή έπεσε στο κενό. Όπως όλα δείχνουν οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να κρατήσουν καιρό, με την Γιουνάιτεντ πάντως να δείχνει αποφασισμένη για την απόκτηση του 22χρονου στόπερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία