Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Δεν θα κάνει το λάθος να τους υποτιμήσει

Δημοφιλή

Τα καλοκαίρια για τις ελληνικές ομάδες είναι δύσκολα γιατί είναι και πολύ κρίσιμα. Παίζονται μέσα σε λίγες μέρες (τις πρώτες της σεζόν) τόσα πολλά πράγματα για το μέλλον. Έτσι και για τον ΠΑΟΚ που έχει μάθει να παίζει κατακαλόκαιρο με το μαχαίρι στο λαιμό…

Υπάρχει κανείς που δεν έχει εμπεδώσει πόσο δύσκολο είναι να πάρεις τρεις συνεχόμενες προκρίσεις σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση; Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις αλάνθαστη πορεία μέσα στο καλοκαίρι έχοντας και τόσο μεγάλο βάρος στις πλάτες σου. Ο ΠΑΟΚ το ξέρει, θα το μάθουν και οι άλλοι… Ο ΠΑΟΚ ξέρει επίσης ότι για να πετύχεις το καλοκαίρι πρέπει να μπεις στο γήπεδο έχοντας συνοχή και λίγες αλλαγές.

Ξέρει και κάτι ακόμη όλος ο Οργανισμός. Είμαστε Έλληνες και όσο υποτιμούμε πράγματα και καταστάσεις, τόσο πιο επιρρεπείς είμαστε στη γκέλα. Έτσι δεν έγινε πριν λίγα χρόνια με τους Βούλγαρους; Γιατί αν ο ΠΑΟΚ δεν τους είχε υποτιμήσει θα πήγαινε πολύ πιο έτοιμος να τους αντιμετωπίσει.

Έτσι και τώρα. Η κλήρωση με Μπάνια Λούκα ή Εγνάτια είναι φυσιολογική για αυτή τη φάση. Αν η ομάδα υποτιμήσει τα ονόματα θα την «πατήσει». Επειδή όμως δεν παίζουν τα ονόματα αλλά ο ΠΑΟΚ σκέφτεται μόνο το Champions League, νιώθω ότι όλοι θα είναι σοβαροί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τραγωδία στο Λασίθι: Νεκρός 36χρονος από μπαλοθιά

Τραγική τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 36χρονου άνδρα στο Λασίθι, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες έχασε τη ζωή...

Στην ίδια κατηγορία