Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ στην Πολίχνη

«Μπλόκο» στην μετακόμιση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στην Πολίχνη, φέρεται να βάζει ο Δήμος Παύλου Μελά, μέσω ανακοίνωσης του… Πήγασου Πολίχνης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Πολίχνης δημοσίευσε μια ανακοίνωση, μέσα από την οποία αναφέρει τους λόγους που δεν γίνεται να μετακομίσει ο ΠΑΟΚ εκεί, ωστόσο είναι απορίας άξιο, ότι στην ανακοίνωση γίνεται γνωστή και η θέση του Δήμου Παύλου Μελά, χωρίς ο ίδιος ο Δήμος να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου αναφέρει:

«Στην συνάντηση θίχτηκε από πλευράς της Διοίκησης του Πηγάσου η φήμη που κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη, ότι η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ θα «στεγαστεί» στο Δ.Α.Κ. Αλέξανδρος Νικολαΐδης και εκφράστηκε ρητά και κατηγορηματικά η άποψη του Πηγάσου ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί διότι αφενός οι διαθέσιμες ώρες στο γήπεδο δεν επαρκούν για τα 11 αγωνιστικά τμήματα του Πηγάσου αν συμβεί δε κάτι τέτοιο θα πρέπει να εκδιωχθούν από το γήπεδο τμήματα του Πηγάσου που φέρνουν κάθε χρόνο πανελλήνιες διακρίσεις αλλά και ακαδημίες του Συλλόγου.

Η Διοίκηση του Δήμου συμφωνώντας με τις απόψεις του Συλλόγου εξέφρασε την απόφασή της για μη παραχώρηση αθλητικού χώρου του Δήμου σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός Δήμου που μάλιστα διαθέτει και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαβεβαίωσε την Διοίκηση του Πηγάσου ότι οι φήμες που κυκλοφορούν είναι απολύτως αβάσιμες και ότι για την Διοίκηση του Δήμου δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.

Η Διοίκηση του Πηγάσου Πολίχνης ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Ασλανίδη, τον Αντιδήμαρχο κ. Παντελή Αδαμούδη αλλά και ολόκληρη την Διοίκηση του Δήμου για την βοήθεια και την στενή συνεργασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version