Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Διασκεδαστική μια πρόκριση στην Τούμπα»

Οι παίκτες της Μάλμε πιστεύουν στην πρόκριση τους επί του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Τούμπας, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις τους.

«Δεν ήταν ούτε κακό, ούτε εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ψυχολογικά, ίσως να είναι διαφορετική η εικόνα του αγώνα γι’ αυτούς. Αν δείτε την απόδοση, πόσο καλοί είμαστε και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε, αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ανέφερε ο Άντερς Κρίστιανσε

Ο φορ της Μάλμε, Ισαάκ Κιέσε Θελίν, δήλωσε:

«Είναι σπουδαίο ότι κάνουμε το σωστό βήμα ως σύλλογος και ως ομάδα. Ότι πηγαίνουμε σε ένα τέτοιο ματς, όπου λέμε ότι πρέπει να τολμήσουμε και να έχουμε τη μπάλα. Νομίζω ότι όλοι δείχνουν πραγματικά ότι δε φοβόμαστε τίποτα. Είναι πιο διασκεδαστικό να πάμε για την πρόκριση στην έδρα του αντιπάλου».

Ο  δεξιός μπακ της Μάλμε, Γενς Στρίγκερ Λάρσεν, ανέφερε

«Νομίζω ότι ελέγξαμε τον αγώνα. Είναι ανόητα τα γκολ που τους επιτρέψαμε να πετύχουν, αλλά είχαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτό θα το πάρουμε μαζί μας στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version