Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Διάστρεμμα ο Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Με διπλή προπόνηση εκκινεί τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του στο Χορστ της Ολλανδίας ο ΠΑΟΚ, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο του επταήμερο στις Κάτω Χώρες με δύο φιλικές αναμετρήσεις με ΑΕΚ Λάρνακας και Χιμπέρνιαν, ενώ του απομένουν plus δύο «τεστ» με Γκενκ (σ.σ για 60΄) και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Παρουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια που «πάτησε» γήπεδο κάνοντας ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ομοίως και ο Τόμας Κεντζιόρα λόγω… γραφειοκρατίας, ο Δικέφαλος μέτρησε την απουσία του Κίριλ Ντεσπόντοφ που προπονήθηκε μόνος του.

Επί της ουσίας, ο Βούλγαρος διεθνής μεσοεπιθετικός αποκόμισε τις εν λόγω ενοχλήσεις από τη φιλική αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν και υπάρχουν σκέψεις ενεργοποίησής του το απόγευμα (08.07). Από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου δίνεται έμφαση στην τακτική έχοντας μείνει ικανοποιημένος αναφορικά με το πώς κύλησε η πρώτη εβδομάδα του βασικού σκέλους της προετοιμασίας στις Κάτω Χώρες.

«Θέλω αντιδράσεις. Μην περίμενε την μπάλα μην αφήνετε τους άλλους να μας αγχώνουν, πρέπει να πάντα να ψάχνουμε τον κενό χώρο. Δεν θέλω να σας βλέπω να παίζετε την μπάλα πίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία