Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διέλυσε τη Ρασίνγκ ο ΠΑΟΚ

Για την ημιτελική φάση του Round 1 του UEFA Women’s Champions League ο ΠΑΟΚ Morris… διέλυσε τις Πρωταθλήτριες Λουξεμβούργου Ρασίνγκ Ουνιόν με 6-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ένατου ομίλου, με απόλυτη πρωταγωνίστρια την Έμιλι Χέλμβαλ, η οποία πέτυχε τέσσερα γκολ!

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει την Σέντ Πόλτεν.

Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, με την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη να ανοίγει το σκορ με την Έμιλι Χέλμβαλ στο έβδομο λεπτό, η οποία σκόραρε σε κενό τέρμα με διπλή προσπάθεια.

Στο 21ο λεπτό οι «ασπρόμαυρες» έκαναν το 2-0 πάλι με την Χέλμβαλ, η οποία εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική μπαλιά της Γκούνη και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε την Μπερτίν για το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα η Σουηδέζα φορ εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη στην άμυνα της Ρασίνγκ και πλάσαρε στο κενό τέρμα για το 3-0 και το προσωπικό της χατ-τρικ, ενώ στο 41′ η ίδια παίκτρια κέρδισε τις κόντρες και έκανε το 4-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη έριξε αρκετά την απόδοσή του, με την Εστέβεζ να μειώνει σε 4-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 69ο λεπτό, όμως ένα λεπτό αργότερα η Βαρδαλή με σουτ από τα 35 μέτρα περίπου, κρέμασε την Μπερτίν και έκανε το 5-1.

Στο 88ο λεπτό η Εστέβεζ τράνταξε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι της Νίχαους, ενώ στο 90′ δοκάρι είχε και η Κορ, με το 5-1 να παραμένει με αυτόν τον τρόπο και τον ΠΑΟΚ Morris να δίνει ραντεβού για τον τελικό του Σαββάτου.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Παπαδοπούλου με κεφαλιά έκανε το 6-1.

ΠΑΟΚ Morris – Ρασίνγκ Ουνιόν Λουξεμβούργου: 6-1

Ημίχρονο: 4-0

Τα γκολ: Χέλμβαλ (7′, 21′, 31′, 41′), Βαρδαλή (70′) – Εστέβεζ (69′)

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Morris: Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη (52′ Μήτκου), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (, Καλέση (72′ Καλιεντζίδου), Ακίντα (52′ Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version