Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Διέλυσε την Τρίγκλαβ και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι ο ΠΑΟΚ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 2ο προκριματικό γύρο του LEN Euro Cup ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας της διοργανώτριας του ομίλου, Τρίγκλαβ Κραν με 7-27.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ στα πρώτα λεπτά, πετυχαίνοντας από τρία γκολ εναλλάξ, 3-3. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον αντίπαλο, έβγαλε άμυνες, ενώ παράλληλα έπαιξε στην κόντρα, πετυχαίνοντας ένα σερί 0-5, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 3-8. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι, επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και αύξησαν την διαφορά σε διψήφια επίπεδα, 4-15, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο παραμικρό για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, με τους παίκτες του να κυριαρχούν στην πισίνα, αυξάνοντας σταδιακά όλο και περισσότερο την διαφορά. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τρόπο να σταματήσουν τους παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Έτσι, το τελικό 7-27 έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις μ’ ένα τρίποντο.

Τα οκτάλεπτα: 3-8, 1-7, 1-7, 2-5

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 3, Λασκαρίδης 5, Προσινικλής Ν. 1, Χρυσοσπάθης 4, Κεχαλάρης 3, Τσολακούδης, Μυρίλος 2, Ντέλιτς 6, Προσινικλής Π., Κόουπμαν 2, Καρατζάς 1, Σιορδίλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version