Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διευρύνεται το αρνητικό σερί: Μηδέν στα οχτώ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τρεις φορές ο Αγιαξ και από μία η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Σάλκε, η Μπενφίκα κι η Κράσνονταρ έφραξαν στο παρελθόν το δρόμο του Δικεφάλου προς τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη σχετική… λίστα πλέον έχει προστεθεί από χθες κι η Μάλμε.

Το 2004 κόντρα στη Μακάμπι  το πρώτο σοκ ήρθε εντός γηπέδου (1-2) και το δεύτερο την επομένη: ο Λιάσος Λουκά είχε συμμετάσχει αντικανονικά, με συνέπεια ο αγώνας να κριθεί με 0-3 στα χαρτιά (1-0 η ρεβάνς).

Το 2010 ο Δικέφαλος απέσπασε 1-1 στην έδρα του Αγιαξ, στη ρεβάνς προηγήθηκε με τον Βιεϊρίνια, όμως στο διάστημα 48΄-55΄ δέχτηκε τρία τέρματα Στο 56΄ ο Σαλπιγγίδης μείωσε σε 2-3, στο 77΄ ο Ίβιτς έχασε πέναλτι και στο 90΄ ο ίδιος διαμόρφωσε το 3-3.

Το καλοκαίρι του 2013 κόντρα στη Σάλκε, το γκολ του Στοχ (73΄), που διαμόρφωσε το 1-1 στο παιχνίδι στο Γκελζεκίρχεν, επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να ελπίζει ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο, τα γκολ των Αθανασιάδη (53΄) και Κατσουράνη (79΄) δεν ήταν αρκετά στο δεύτερο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα (2-3).

Το καλοκαίρι του 2016, στο ντεμπούτο του ο Κάμπος άνοιξε το σκορ στο 27΄ της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αγιαξ, που ολοκληρώθηκε με 1-1.Στον αγώνα ρεβάνς της 3ης Αυγούστου 2016 ο ΠΑΟΚ δεν έχασε μόνο το παιχνίδι (1-2) και την πρόκριση, αλλά και τον…Αθανασιάδη. Ναι μεν άνοιξε το σκορ μόλις στο 4΄ της αναμέτρησης, αλλά στα λεπτά που ακολούθησαν, έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες για να «αποτελειώσει» τους Ολλανδούς.

Το 2018 στο εκτός έδρας ματς με την Μπενφίκα βρέθηκε να χάνει στη λήξη του α΄ μέρους με 1-0 (με πέναλτι), αλλά έφυγε με 1-1 από τη Λισαβόνα χάρη στο γκολ του Ουάρντα (76΄). Στη ρεβάνς της Τούμπας ο Δικέφαλος άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Πρίγιοβιτς, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-1.

Το 2019 ΠΑΟΚ και Αγιαξ έφεραν 2-2 στην Τούμπα, ενώ στη ρεβάνς «μίλησε» ο διαιτητής Πόουσον. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε (Μπίσεσβαρ), ο Πασχαλάκης απέκρουσε πέναλτι του Τάντιτς, οι Ολλανδοί απάντησαν με τρία γκολ (δύο πέναλτι του Τάντιτς) και στις καθυστερήσεις ο Μπίσεσβαρ έκανε το 3-2

Πριν τέσσερα χρόνια στο εκτός έδρας ματς με την Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 32΄ με τον Πέλκα (νωρίτερα είχε αστοχήσει σε πέναλτι), αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1. Με το ίδιο σκορ υπέρ των Ρώσων (σκόρερ του ΠΑΟΚ στο 77΄ ο Ελ Καντουρί) τελείωσε κι η ρεβάνς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version