Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Δηλώσεις… ό,τι να΄ ναι από Μπεκάλι

Στο δικό του… κόσμο βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μόνο πίστη, ήλπιζες μόνο στον Θεό να κάνει ένα θαύμα και να μείνουμε στο 1-0. Έπαιξα 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά όχι εξαιρετικές. Είχαμε επίσης εχθρική διαιτησία. Δεν θα έπρεπε να μας δώσει κόκκινη κάρτα. Ο Ολάρου έπιασε την μπάλα στα χέρια του, αλλά ήταν φάουλ. Είναι πολύ καλό που ο Ολάρου πήρε κόκκινη, ίσως με αυτόν στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν ισάξιοι. Ο Θεός ήθελε να δείξει ότι ακόμα και με 10 μας δίνει τη νίκη.

Δεν προλάβαμε να κάνουμε την πέμπτη αλλαγή. Δεν είχαμε χρόνο και δεν είχαμε τίποτα να αλλάξουμε. Νίκησα τον Ράζβαν και απέδειξα ότι ο Φέργκιουσον είναι πιο καλός από τον Λουτσέσκου. Αστειεύομαι! Όλα ήταν τέλεια. Έκανα τις αλλαγές ακριβώς για λόγους ισχύος. Και φάνηκε ότι ο Νταβίντ Μικουλέσκου κέρδισε όλες τις μονομαχίες.

Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα τέτοια πεποίθηση. Όταν ο Ολάρου πήρε την κόκκινη, φοβήθηκα. Μόνο όταν μείναμε με 10 παίκτες είχα έντονα συναισθήματα. Ονειρευόμαστε την πρώτη 8άδα στο Europa League! Είμαστε στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση; Είναι επίσης καλό στην 4η θέση, που έχουμε 6 βαθμούς. Έχουν ήδη κερδηθεί 900.000 ευρώ από τις νίκες. Ο Μπιρλιγκέα έχει ήδη βγάλει τα χρήματά του. Θα παίξει και στο πρωτάθλημα.

Ο Μπιρλιγκέα αγωνίστηκε σαν λιοντάρι. Μου άρεσε επίσης ο Μικουλέσκου, πάλεψε. Μου άρεσε όλη η ομάδα. Κέρδισα με 10 άτομα, μπορείς να λες ότι ξεχώρισες κάποιον; Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτή την ομάδα. Μερικές φορές λέω να τους κάνω να φοβούνται…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version