Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκλέγεται Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών επικράτησε του νυν δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Στο 98,18% της ενσωμάτωσης, ο Στέλιος Αγγελούδης, επικεφαλής του συνδυασμού “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη”, λαμβάνει 67,34%.

Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό “Ναι στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνει 32,66%.

“Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για τους ανθρώπους της πόλης μας”, τόνισε μεταξύ άλλων στη δήλωση του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Μετά και την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, ο κ. Αγγελούδης έφτασε στο εκλογικό του κέντρο, στην οδό Βενιζέλου. Εκεί τον υποδέχτηκαν θερμά με κόρνες και χειροκροτήματα συνεργάτες και υποστηρικτές του.

Λίγο αργότερα, φανερά συγκινημένος δήλωσε: “Η πόλη μας, η όμορφη Θεσσαλονίκη μίλησε. Οι πολίτες μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς και αυτούς που μας τίμησαν με τη ψήφο τους αλλά και όλους αυτούς που έκαναν άλλη επιλογή. Αλλά και εκείνους που επέλεξαν την αποχή. Είναι δική μας τώρα η ευθύνη να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη τους με τη δουλειά μας”.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η πόλη γυρίζει σελίδα και “γράφουμε ιστορία όλοι μαζί. Για μια καλύτερη καθημερινότητα, για μεγαλύτερη φροντίδα και δράση. Για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει”.

Ο κ. Αγγελούδης επισήμανε ότι δεν περισσεύει κανείς και ότι “τώρα είναι η ώρα να ανταποδώσουμε στην πόλη όλα αυτά που της χρωστάμε. Θα δουλέψουμε για τους ανθρώπους αυτής της πόλης γιατί το αξίζουν. Γιατί η Θεσσαλονίκη μπορεί καλύτερα και θα το κάνουμε”.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ, θέλω να ξέρετε σας αγαπώ πολύ. Η πόλη μας, η όμορφη Θεσσαλονίκη μίλησε. Οι πολίτες μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς και αυτούς που μας τίμησαν με τη ψήφο τους αλλά και όλους αυτούς που έκαναν άλλη επιλογή. Αλλά και εκείνους που επέλεξαν την αποχή. Είναι δική μας τώρα η ευθύνη να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη τους με τη δουλειά μας. Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για τους ανθρώπους της πόλης μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές μας αλλά κυρίως τους υποψήφιους της «Ομαδας για τη Θεσσαλονίκη». Αυτούς τους υπέροχους ενεργούς πολίτες που με εμπιστεύτηκαν να κάνουμε αυτή την όμορφη περιπέτεια, όμορφο ταξίδι για την πολη μας. Αλλά και πλους όσους συνέβαλαν για να είμαστε σήμερα εδώ. Αλλάξαμε σελίδα. Γράφουμε ιστορία όλοι μαζί. Για μια καλύτερη καθημερινότητα, για μεγαλύτερη φροντίδα και δραση. Για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει. Τώρα ξεκινάμε. Δεν περισσεύει κανείς. Τώρα είναι η ώρα να ανταποδώσουμε στην πόλη όλα αυτά που της χρωστάμε. Θα δουλέψουμε για τους ανθρώπους αυτής της πόλης γιατί το αξίζουν. Γιατί η Θεσσαλονίκη μπορεί καλύτερα και θα το κάνουμε”.



Τελευταία νέα

Ο Βόλος βάφτηκε «ασπρόμαυρος»

Ο Δικέφαλος δίνει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στο Βόλο και στόχος είναι να...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version