Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δίνει 8 εκ. ευρώ για Τισουντάλι και Τσάλοφ για τον πρώτο χρόνο και χωρίς την εφορία!

Δημοφιλή

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, και ο ΠΑΟΚ περάσει την Μπόρατς, τότε τόσο απέναντι στη Μάλμε, όσο και απέναντι στο επόμενο εμπόδιο, εφόσον φτάσει εκεί, θα έχει διαθέσιμους τόσο τον Ταρίκ Τισουνταλί, όσο και τον Φίοντορ Τσάλοφ.

Όπως αποκαλύπτεται στην ηλεκτρονική έκδοση της FORZA, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει μια πολύ μεγάλη επένδυση για να φέρει στην Τούμπα δύο παίκτες, που αναμφίβολα ανεβάζουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ.

Για τον Τισουντάλι και τον Τσάλοφ, ο ΠΑΟΚ θα ξοδέψει για τον πρώτο χρόνο ένα ποσό που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια, χωρίς φυσικά να υπολογίζονται οι εφορίες των ποδοσφαιριστών.

Για τον Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ θα δώσει στη Γάνδη 2,3 εκατ. Ευρώ (το 1,5 εκατ. άμεσα και τα υπόλοιπα σε εύκολα μπόνους μέσα στη σεζόν), ενώ στον Μαροκινό επιθετικό προσφέρει συνολικά 4,2 εκατ. για συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, όπερ σημαίνει 1,4 εκατ. ετήσιες απολαβές.

Όσο για το Τσάλοφ; Ο ΠΑΟΚ θα “σπάσει” τη Δευτέρα τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ που έχει ο Τσάλοφ στην ΤΣΣΚΑ, αφού οι άνθρωποι του Δικεφάλου (και ο ίδιος ο Σαββίδης, όπως γράφουν στη Ρωσία, να επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ), κατάφεραν να πείσουν τον 26χρονο φορ, ότι ο Δικέφαλος αποτελεί γι΄ αυτόν μια πολύ ελκυστική επιλογή, παρά την προσπάθεια που έκανε η ΤΣΣΚΑ να τον πείσει να μείνει στη Μόσχα.

Το συμβόλαιο του Τσάλοφ είναι πραγματικά πλουσιοπάροχο, καθώς οι ετήσιες απολαβές είναι 1,3 εκατ. ευρώ συν άλλα 300 χιλιάδες ευρώ, σε πολύ εύκολα μπόνους, που ουσιαστικά ανεβάζουν τις αποδοχές του στο 1,6 εκατ.

Στην πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ δίνει ένα ποσό πάνω από 5 εκατ. ευρώ σε Γάνδη και ΤΣΣΚΑ, συν 3 εκατ. ευρώ καθαρά στους δύο παίκτες τον χρόνο, που ανεβάζει το συνολικό κόστος για τη σεζόν 2024-25 στα 8 εκατ. ευρώ.

Κάποια χρήματα, πάντως, μπορεί να εξοικονομηθούν από την ενδεχόμενη παραχώρηση του Σαμάτα, για τον οποίο δεν θα υπάρχει πλέον χώρος, και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία