Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Διπλή» πρόταση ΠΑΟΚ σε Μεϊτέ!

Στο… φουλ έχει βάλει τις μεταγραφικές του «μηχανές» ο ΠΑΟΚ που κατόπιν της ενσωμάτωσης των Τάρικ Τισουντάλι, Σόλα και Φέντορ Τσαλόφ επιθυμεί να «κλείσει» και τη θέση που έχει μείνει στα χαφ του. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή PAOK Inside του FORZA Group TV η πλευρά του Σουαλιό Μεϊτέ «χτύπησε» την πόρτα του Δικεφάλου μέσω του ατζέντη του προκειμένου να διαπιστώσει αν το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» διατηρείται ακόμη «ζωντανό».

Από πλευράς «ασπρόμαυρων» όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Γάλλο χαφ, αλλά κατέθεσαν ήδη διπλή πρόταση προκειμένου να επισπεύδουν τις διαδικασίες προσθήκης του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη είναι προς την Μπενφίκα, που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι μειωμένη κατά 500 χιλιάδες σε σχέση με την προηγούμενη που είχε συμφωνήσει η ομάδα της Πορτογαλίας. Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1.5 εκατομμύριο προκειμένου να κάνει δικό του τον υψηλόσωμο χαφ ενώ οι Λουζιτανοί φαίνεται να το… ακούν αυτό το ποσό.

Όσον αφορά τον Σουαλιό Μεϊτέ, ο Δικέφαλος ήταν ξεκάθαρος εξ αρχής πως η πρόταση που θα του κατέθετε θα ήταν μικρότερη από αυτή προ δύο μηνών και έτσι και έγινε. Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει μικρότερο ποσό για τον ετήσιο μισθό του, αλλά και συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών. Από τη πλευρά του ο Γάλλος και η μανατζερική του ομάδα επιθυμούν κλειστό τριετές, ωστόσο, στο τέλος δεν είναι απίθανο να πουν το «ναι» στην πρόταση του Δικεφάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version