Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δούκας: «Αδύνατο να κοροϊδέψεις τον Μάκη»

Με ένα μακροσκελές μήνυμά του στα social media, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας έπλεξε το εγκώμιο του Μάκη Γκαγκάτση, με αφορμή την κάθοδό του στη εκλογές για την ανάδειξή του στην προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λευτέρη Δούκα:

Με τον Μάκη συμβαίνει το εξής παράδοξο: Ενώ θέλουμε όλοι να τον καμαρώσουμε ως τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, από μέσα μας ευχόμασταν να στραβώσει κάτι και να κάτσει στ΄ αυγά του.

Μια λύση θα ήταν να τον κόβαμε στην μέση, να κρατούσαμε τον μισό εδώ και να στέλναμε τον άλλο μισό στην ΕΠΟ.

Ούτε αυτό θα αρκούσε όμως, εμείς τον θέλαμε ολόκληρο. Ακόμα κι αν γνωρίζουμε πως η καρδιά και η ψυχή του ήταν και θα παραμείνουν για πάντα στην Τούμπα…

Ο Μάκης έκλεισε τα αυτιά του, σε ότι κι αν ακουγόταν και με την συμπεριφορά και τις επιδόσεις του κέρδισε τους πάντες. Από τους προϊσταμένους, τους συνεργάτες και τους υφισταμένους του, μέχρι τους πολέμιους του…επιθέτου.

Προσωπικότητα που σε καθήλωνε εξ΄ αρχής, εξαιρετική αντιληπτική ικανότητα, μοναδική ευφυΐα, μυαλό που θα ζήλευε και σκληρός δίσκος.

Ότι ήθελε να σου πει, στο έλεγε κοιτώντας σε στα μάτια.

Απαιτητικός και συνάμα δίκαιος, προτιμούσε να γίνει δυσάρεστος αλλά χρήσιμος, παρά ευχάριστος και αδιάφορος.

Στην χώρα που διάλογος σημαίνει ΄΄μιλάμε ταυτόχρονα όλοι μαζί΄΄ αντί του ορθού ΄΄μιλάει ένας για να τον ακούνε οι υπόλοιποι΄΄, ο Μάκης άκουγε τους πάντες.

Κι όταν αποφάσιζε να μιλήσει οι υπόλοιποι σιωπούσαν χωρίς να τους ζητήσει να κάνουν ησυχία, επειδή απλά ήξεραν ότι σχεδόν πάντα, θα πει το πιο ορθό και σοφό από όλους.

Κι αν το έλεγε άλλος, το αναγνώριζε πρώτος απ΄ όλους.

Ο Μάκης πάντα σου εξηγούσε για να καταλάβεις, ουδέποτε αποφάσιζε ερήμην σου για να σε διατάξει μετά. Εργασιομανής και ακούραστος, πήγαινε στο γραφείο όταν ξημέρωνε και έφευγε τελευταίος.

Δεν χρειαζόταν να σου εξηγήσει πως πρέπει να είσαι, όταν έδινε ο ίδιος το παράδειγμα. Όντας ο αντί-Σαββίδης μέσα στα γραφεία, κατάφερνε να είναι με όλους και φίλος και προϊστάμενος, ισορροπώντας μαεστρικά και χωρίς να παρεκκλίνει.

ΥΓ. Το χαρακτηριστικό του Μάκη πάνω στο οποίο ευδοκίμησαν όλα τα υπόλοιπα χαρίσματά του, είναι πως είναι αδύνατον να τον κοροϊδέψεις.

Βασικά είναι αδύνατον να περάσει από το μυαλό σου να το προσπαθήσεις έστω, γιατί θα το καταλάβει πριν προλάβεις καλά καλά να το σκεφτείς.

Το κουσούρι του είναι πως ξυπνούσε πριν χαράξει και σε χρόνο dt διάβαζε πρωτοσέλιδα, ρεπορτάζ εφημερίδων, ιστοσελίδων, τα πάντα όλα, έχοντας αναλύσει και δρομολογήσει όλα τα δεδομένα της ημέρας.

Στο μυαλό του είχε καταστρώσει το πλάνο πριν καλά καλά ανατείλει ο ήλιος κι έπρεπε να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους «νορμάλ» ανθρώπους, που τέτοιες ώρες έμοιαζαν με zomby και παλεύαν με το ξυπνητήρι.

ΥΓ. 1 Όταν όλες οι ΠΑΕ λειτουργούν προσωποκεντρικά με επίκεντρο τον ιδιοκτήτη που πρέπει να αποφασίσει για κάθε λεπτομέρεια, ο Μάκης επί μια 10ετία κουβαλούσε στην πλάτη του την δύσκολη καθημερινότητα -και όχι μόνο- της μεγαλύτερης βιομηχανίας της Β. Ελλάδας.
Τα κατάφερε με το παραπάνω, καταρρίπτοντας τον μύθο της παραγοντικής ανεπάρκειας στην Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα στην πράξη πως η παραγωγικότητα των…ακαδημιών του ΠΑΟΚ δεν περιορίζεται στην Ν. Μεσήμβρια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version