Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δύναμή μας, οι οπαδοί μας!» (pic)

Σε… ρυθμούς ντέρμπι κινείται το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (15.09), ανανεώνοντας το «ραντεβού» του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και αναμένοντας τις επιστροφές των υπόλοιπων διεθνών ποδοσφαιριστών. Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ομάρ Κόλεϊ στην πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενσωματώθηκαν στον κύκλο προετοιμασίας με τους «πράσινους», με την προσοχή συνάμα να μετατοπίζεται και στον Μπράντον Τόμας που συνεχίζει ατομικά.

Αφορμή δοθείσης από το επικείμενο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κατόπιν διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανάρτησή της στα social media απέστειλε ακόμη ένα μήνυμα με αποδέκτη το φίλαθλο κοινό της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Δύναμή μας, οι οπαδοί μας. Την Κυριακή έχουμε μάχη».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

Υπενθυμίζεται ότι εν τέλει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (15.09) αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες δεδομένου πως η κλήση της ΔΕΑΒ σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ που προξένησε ιδιαίτερη έκπληξη στους «ασπρόμαυρους», άφηνε «θολό» το τοπίο αναφορικά με την τιμωρία έδρας. Όπως έγινε γνωστό, μετά από διευκρινίσεις της ΕΛΑΣ, το επεισόδιο για το οποίο κλήθηκε να απολογηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έλαβε χώρα εκτός της αθλητικής εγκαταστάσεως του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου και του αμέσως περιβάλλοντος χώρου της, επί των οποίων και μόνον έχει κατά νόμον αρμοδιότητα η ΔΕΑΒ να επιλαμβάνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version