Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δυναμική επιστροφή για Έκονγκ»

Για δυναμική επιστροφή του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ κάνουν λόγο ΜΜΕ της Νιγηρίας στις πρόσφατες αναφορές τους για το ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οριακή νίκη του Δικεφάλου το βράδυ της Τετάρτης με τους Βόσνιους». Αναμενόμενα ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο επίκεντρο των συμπατριωτών του δεδομένης της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση κατόπιν της θλάσης 3ου βαθμού που αποκόμισε από το AFCON και του πρώτου τέρματος που σημείωσε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ «δικαιώνοντας τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την επιλογή τοποθέτησής του στην αρχική σύνθεση της αναμέτρησης».

Αναλυτικά όσα επισημαίνονται σε ΜΜΕ της Νιγηρίας αναφορικά με το ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα και το τέρμα που σημείωσε ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ:

«Ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οριακή νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League το βράδυ της Τετάρτης. Η κεφαλιά του αρχηγού της Νιγηρίας αποδείχθηκε ότι ήταν η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο φαβορί απέναντι σε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που είχε στείλει άνετα νοκ άουτ την Εγνατία Ρρογκόζιν, αναγκάστηκε να παλέψει για τη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε μια εβδομάδα για να λύσουν τις διαφορές τους αναφορικά με το ποια από τις δύο θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο. Ο αρχηγός της Νιγηρίας ενεργοποιήθηκε στην αρχική σύνθεση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και δικαίωσε τον προπονητή του με μια κεφαλιά που μετατράπηκε σε γκολ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version