Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυνατό «τεστ» για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αναχώρησε χθες (5/9) η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco για τη Σαρδηνία, καθώς θα συμμετάσχει σε δυνατό φιλικό τουρνουά προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει σήμερα (6/9, 19:30) την Σάσαρι στο Pala Pirastu στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Αυτό θα είναι το πρώτο από τα δύο φιλικά ματς που θα δώσει το σύνολο του Μάσιμο Καντσελιέρι στην Ιταλία, καθώς -αναλόγως το αποτέλεσμα- θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γκραν Κανάρια ή Βίρτους Μπολόνια.

Αναμφίβολα, ο ΠΑΟΚ mateco θα έρθει αντιμέτωπος με δυνατές ομάδες και θα «τεστάρει» τις δυνάμεις του. Λίγες ημέρες απομένουν για τα προκριματικά του Basketball Champions League στην Αττάλεια, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Οραντέα-Καλεντόνια στον ημιτελικό του προκριματικού τουρνουά.

Στην αποστολή της ομάδας δεν βρίσκεται ο Νίκολα Στανόγεβιτς, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ δεν ανήκει στο ρόστερ και απλά συμμετείχε στην προετοιμασία και τα φιλικά. Η αποχώρησή του από την προετοιμασία ήταν προγραμματισμένη και δεν υπολογιζόταν από τον Μάσιμο Καντσελιέρι. Επιπροσθέτως, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Γιαννάτος και Μανθόπουλος κι έτσι ο Δικέφαλος ταξίδεψε με… ενδεκάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Σέντρικ Χέντερσον, Ντεβόντε Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φράνκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς, Ρόκι Κρούζερ

Όσον αφορά τη μετάδοση της αναμέτρησης, είναι πιθανό το σενάριο να υπάρξει live stream.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία