Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δύο ομάδες της Τουρκίας για Αντόνιο»

Δημοφιλή

Το όνομα του Μάρκος Αντόνιο παραμένει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τους Ιταλούς να παρουσιάζουν τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για τον 23χρονο χαφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lalaziosiamonoi», o ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές με την Λάτσιο για τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, συζητώντας για την προσθήκη οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους Ιταλούς από την πλευρά τους να εμμένουν στην υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα στο παιχνίδι της απόκτησης του Μάρκος Αντόνιο έχουν μπει και τουρκικές ομάδες με τους Ιταλούς να αναφέρουν ότι η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον 23χρονο μέσο, με το δημοσίευμα να αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογοι της Κωνσταντινούπολης έχουν την δυνατότητα αγοράς του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Οι Ιταλοί σημειώνουν, ωστόσο ότι ο Μάρκος Αντόνιο τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τις εξελίξεις να αναμένονται πολύ σύντομα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Ιταλοί.



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία