Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύσκολα περνάει ο πόνος στον Χαλίλχοτζιτς

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 13 χρόνια από τότε που ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ντιναμό μέσα στο, παγωμένο, Ζάγκρεμπ για να πάρει την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League της σεζόν 2010-11, ωστόσο ο τότε προπονητής των Κροατών, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν φαίνεται να το έχει ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος Βόσνιος τεχνικός παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη για την πορεία της καριέρας του, και μεταξύ άλλων στάθηκε στη θητεία του στη Ντιναμό, κάνοντας μεγάλη αναφορά σ’ εκείνο το παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Όταν παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, το γήπεδο ήταν παγωμένο. Παίξαμε με τους Έλληνες πάνω σε μια παγωμένη επιφάνεια. Και μια ισοπαλία θα ήταν αρκετή για να προχωρήσουμε, αλλά τελικά χάσαμε από μια ομάδα που δεν πέρασε ούτε μια φορά το κέντρο. Σούταραν… κατά λάθος προς το τέρμα και σκόραραν. Είναι ο μοναδικός «λεκές» στην πορεία μου στη Ντιναμό, μοιάζει με αλάτι στην πληγή, με πονάει λίγο. Η θερμοκρασία τότε ήταν στο -16. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, αρκετοί από τον κόσμο ήρθαν από τη Βοσνία. Ένιωσα ένοχος που δεν κέρδισα, λόγω αυτών των οπαδών. Ήρθαν στο Ζάγκρεμπ για εμένα και την Ντιναμό».



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version