Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε σφιχτά την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στη Μάλμε, όταν δέχτηκε το 3-3 και το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί οι Σουηδοί πέτυχαν και τέταρτο γκολ, παίρνοντας αυτοί την πρόκριση…

Στο 10΄ η Μάλμε κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ. Η φάση άρχισε από εκτέλεση πλαγίου άουτ από τα δεξιά και κατέληξε στην κεφαλιά του Νάνασι, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Κοτάρσκι, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε σχετικά γρήγορα. Στο 21΄ ο Τάισον ανέλαβε την απευθείας εκτέλεση φάουλ, που κέρδισε ο ίδιος από τα αριστερά, αιφνιδιάζοντας σε απόλυτο βαθμό τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλα ν’ αναπαυτεί στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ της Μάλμε. Επτά λεπτά αργότερα, η μπάλα στρώθηκε στον Τόμας, ο οποίος έχασε την ευκαιρία, κάνοντας αδύναμο πλασέ από πλεονεκτική θέση.

Μεγάλες συγκινήσεις επιφύλασσε το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44΄ με ασύλληπτο μακρινό σουτ ο Κουλιεράκης έκανε 2-1, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νάνασι και πάλι από τα αριστερά έκανε τη ζημιά στον ΠΑΟΚ, ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζίβκοβιτς με έξοχη ατομική προσπάθεια έβαλε το Δικέφαλο ξανά μπροστά στο σκορ με 3-2.

Στο 57΄ ο ΠΑΟΚ άγγιξε ένα 4ο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουλιεράκης με γυριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ της Μάλμε.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντέλιας έδωσε έτοιμο γκολ στον Μουργκ, ο οποίος, όμως, σούταρε άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, η Μάλμε βρήκε το 3-3 στέλνοντας το ματς στην παράταση. Ηταν ένα φάουλ από τα αριστερά, ακολούθησε φάση διαρκείας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα κι ο Ζάτερστρομ την έστειλε στα δίχτυα.

Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 99΄ ο Κρίστιανσεν σκόραρε, πετυχαίνοντας το 4-3 για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, στο 108΄ είχαν και δοκάρι με τον Γιόνσεν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Καμαρά, Οζντόεφ (71΄ Σβαμπ), Τάισον (50΄ Μουργκ-101΄ Τισουντάλι), Κωνσταντέλιας (85΄ Βιεϊρίνια), Ζίβκοβιτς (71΄ Ντεσπόντοφ), Τόμας (71΄ Τσάλοφ).

Μάλμε: Ντάλιν, Στρίγκερ (113΄ Ολσον), Γιάνσον, Ζέτερστορμ, Μπουσανέγιο, Ρικς (60΄ Μπολίν), Πένια (106΄ Μπεργκ), Γιόνσεν, Νανάσι (77΄ Κρίστιανσεν), Τελίν, Μπότχαϊ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version