Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Εχει την… πλειοψηφία στην εθνική νέων

Πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄, οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Δημήτρης Κωττάς, Ζήσης Τσίκος, Νίκος Σπυράκος και Λάμπρος Σμυρλής (φωτ.) συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας νέων, μαζί με άλλους τέσσερις παίκτες από την Κ-19 του Δικεφάλου, τους Χάρη Γεωργιάδη, Κώστα Γκούμα, Γιάννη Γκιτέρσο και Αλέξανδρο Αδάμ. Προς τα τέλη του επόμενου μήνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Συνολικά 23 παίκτες κλήθηκαν στην εθνική νέων και από αυτούς οι εννέα ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Από τρεις διεθνείς έχουν ο Ολυμπιακός (Αλέξης Καλογερόπουλος, Χρήστος Σταυρόπουλος, Χρήστος Μουζακίτης) κι ο Αρης (Γιώργος Καρακασίδης, Κώστας Τανούλης, Χρήστος Χατζηϊωάννου), από δύο η ΑΕΚ (Σπύρος Χατζηκυριάκος, Αλέξης Γκολφίνος) κι ο ΠΑΣ Γιάννινα (Θωμάς Βρακάς, Νίκος Λώλης) και από έναν οι Παναιτωλικός (Βαγγέλης Νικολάου), Αστέρας Τρίπολης (Βασίλης Καπέρδας) και Ατρόμητος (Παναγιώτης Τσαντίλας). Μέλος της εθνικής νέων είναι κι ο Δημήτρης Κεραμίτσης, που ανήκει στη Ρόμα.



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version