Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έδωσε την λύση στο 90′ ο Τζίμας

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ19 της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Σουρωτή τον Παναθηναϊκό, του οποίου και επικράτησε με 2-1 με γκολ στο φινάλε του ντέρμπι. Έτσι, ο Δικέφαλος έκανε το τέσσερα στα τέσσερα μετά τις νίκες κόντρα σε Άρη, ΟΦΗ εκτός έδρας και Λαμία εντός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 6′ έχασε καλή ευκαιρία με τον Τζίμα, ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Μπάμπουρα να πασάρει στον Γκούμα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0 της ομάδας του Στέλιου Μαλεζά.

Στο 28′ και το 29′ οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία για να σκοράρουν με τον ΠΑΟΚ αρχικά και τον Αδάμ, ο οποίος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των δικτύων και ο Παναθηναϊκός με τον Κυριακόπουλο ο οποίος βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι αμαρκάριστος, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 38′ πραγματοποιήθηκε η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπιλάλ να πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή και τον Μοναστηρλή να κάνει μεγάλη επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα μέχρι το 64ο λεπτό, όπου ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Καλοσκάμη και ο Φρόκου ευστόχησε, για να φέρει το ντέρμπι σε ισορροπία. Από το γκολ των «πρασίνων» και μετά ο ΠΑΟΚ πίεσε για να βρει το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ και το βρήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζίμα!

Ο Τσίκος έκανε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, ο Παναγάκος απέκρουσε όμως ο Τζίμας ακολούθησε την φάση και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά κόντρα στον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μοναστηρλής, Τασιούρας, Φίλων, Ζίλο, Σινανάι (80′ Σελιμάι), Τσίκος, Αδάμ (70′ Γκιτέρσος), Καλόγηρος (70′ Αθανασίου), Μπάμπουρας (46′ Γεωργιάδης), Γκούμας (60′ Σνάουτσνερ), Τζίμας.


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία