Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έφερε ταλέντο από Άργος ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Κατόπιν δοκιμών ο Γρηγόρης Πριοβόλος (γεννημένος στις 06/10/2011) εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα στην Κ15 από την ομάδα του Αριστέα Άργους. Πρόκειται για έναν 13χρονο επιθετικό που ξεκίνησε την καριέρα του εκεί, περνώντας από τις ομάδες Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14, ενώ συμμετείχε στην ομάδα ΕΠΣ της Αργολίδας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι «ασπρόμαυροι» είχαν «κυκλώσει» την περίπτωσή του από την περσινή αγωνιστική περίοδο όταν τον είδαν να σκοράρει 7 γκολ στο Elite Neon Cup.

Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά για τον ίδιο, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των ΠΑΕ και scaouters από το εξωτερικό, με τον ΠΑΟΚ να κινείται γρήγορα προκειμένου να τον αποκτήσει.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μάλιστα αναφορικά με τις νέες «βάσεις» του PAOK Academy, οι συνθήκες και οι κανόνες στη συνεργασία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με ακαδημίες ανά την επικράτεια μεταβάλλονται μέσω της πλατφόρμας του ΠΑΟΚ footy προκειμένου να έχουν και τεχνικά «σύνδεση» με τον Δικέφαλο. Αυτή τη στιγμή οι συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικεφάλου είναι 28, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις ένταξης και άλλων ακαδημιών ανά την επικράτεια.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κανονικά με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η πρεμιέρα της Handball Premier ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα διεξαγόταν χωρίς την παρουσία κόσμου...

Στην ίδια κατηγορία