Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Εφιαλτική η κλήρωση για Μάλμε»

Δημοφιλή

Σε… ρυθμούς ΠΑΟΚ κινείται η Μάλμε ενόψει της μεταξύ τους πρώτης αναμέτρησης για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, όπως ακριβώς και η σουηδική αστυνομία που έχει ξεκινήσει πλάνο για διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του επικείμενου αγώνα (06.08). Αφορμή δοθείσης από τη δυσκολία που παρουσιάζουν οι διπλές συναντήσεις των δύο ομάδων σε Σουηδία και Ελλάδα, οι Σκανδιναβοί σε πρόσφατες αναφορές τους επισημαίνουν πως «η κλήρωση της Μάλμε για τον ΠΑΟΚ είναι η χειρότερη δυνατή. Για την ακρίβεια, μπορεί να χαρακτηριστεί… εφιαλτική».

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν σουηδικά ΜΜΕ για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ:

«Έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η κλήρωση για τη Μάλμε είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να της τύχει στο UEFA Champions League. Για την ακρίβεια, μπορεί να χαρακτηριστεί… εφιαλτική». Οι πρωταθλητές Ελλάδας κέρδισαν τη βοσνιακή Μπόρατς Μπάνια Λούκα και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο τρίτος γύρος των προκριματικών της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μεταξύ Μάλμε και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 6 και 13 Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία