Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έγινε viral η κοιλιά του Νίκλας Σίλε

Δημοφιλή

Δύο εβδομάδες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, με τη Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (τυπικά τουλάχιστον) στο «Wembley». Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το παιχνίδι, ωστόσο οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν ένα μικρό μειονέκτημα σε σχέση με τους Ισπανούς.

Αυτό ακούει στο όνομα Νίκλας Σιούλε! Λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι των Βεστφαλών, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας εντοπίστηκε με λίγα παραπανίσια κιλά. Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας του Τέρζιτς, με την… μπυροκοιλιά του 28χρονου να γίνεται αμέσως viral.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έκαναν κριτική στον παίκτη, ενώ εξέφρασαν και την απορία του πως αυτός θα είναι έτοιμος για τον τελικό του UEFA Champions League. Βεβαίως, οι διατροφικές συνήθειες του Σιούλε δεν αποτελούν για πρώτη φορά αιτία κριτικής, αφού ο ίδιος είχε βρεθεί ξανά στο επίκεντρο όταν αγωνιζόταν στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει μιλήσει τότε για την κριτική που δεχόταν, λέγοντας ότι «το παράκανα με το πρόχειρο φαγητό». Με τον τελικό του Champions League, προ των πυλών, η Μπορούσια Ντόρτμουντ και οι οπαδοί της ελπίζουν ότι ο Σίλε θα μπορέσει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να προσφέρει μια εξαιρετική απόδοση, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία