Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Είδε γνωστό ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Θετικό δείγμα γραφής άφησε ο ΠΑΟΚ Β στο πρώτο του δυνατό τεστ με την ΑΕΛ εν μέσω προετοιμασίας του στην Πτολεμαΐδα ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου ξεσπώντας με τεσσάρα στο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης». Συνεπώς, οι Παπαβασιλείου-Ταξίδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική ετοιμότητα των «ασπρόμαυρων» που ανταποκρίνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια στο αγωνιστικό επίπεδο των ποδοσφαιριστών τους δεδομένης της διαφορετικής δυναμικής που είχε η χθεσινή (24.08) φιλική αναμέτρηση κόντρα στο σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη.

Στα αξιοσημείωτα ότι στη Λάρισα εντάχθηκε πρόσφατα και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β. Ο λόγος για τον Κυριάκο Γιαξή μετά από τη συμπλήρωση μίας εξαετίας στους «ασπρόμαυρους», αγωνιζόμενος για περίπου 30 λεπτά στη φιλική «μάχη» με τον Δικέφαλο, έχοντας ενεργοποιηθεί στο δεύτερο μέρος αντικαθιστώντας τον Γιανναράκη. Κλήθηκε μάλιστα να ανταποκριθεί σε διαφορετική θέση και σχηματισμό δεδομένου πως επιστρατεύτηκε ως κεντρικός αμυντικός αντί να τοποθετηθεί στη μεσαία γραμμή, με την ΑΕΛ στην επαναφορά να εγκαταλείπει το 4-2-3-1 και να παρατάσσεται με 4-4-2.

Ως εκ τούτου, οι «ασπρόμαυροι» κοντραρίστηκαν με πρώην ποδοσφαιριστή τους ενώ ο Κυριάκος Γιαξής μπόρεσε να δει ξανά τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ. «Ένας κύκλος έξι χρόνων κλείνει και ένας άλλος ανοίγει. Εμπειρίες, βιώματα, φιλίες, συναισθήματα και διδάγματα που θα μείνουν βαθιά χαραγμένα. Για πάντα ευγνώμων», επισήμανε σε προσωπική του ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λαμβάνει σκυτάλη και να αποχαιρετά έναν ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε μέρος της αρκετά χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία